GSP o mogućem revanšu s Diazom: “Ne bojim ga se, s 35 godina sam bolji nego ikada”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2016 17:19h Autor:

Georges St-Pierre

Legenda UFC-a Georges St.Pierre najavio je nedavno svoj povratak u oktogon, a prema najavama bi se mogao vratiti na eventu u prosincu pred svojim fanovima u Torontu na UFC 206.  

Kanadski borac koji je godinama dominirao velter kategorijom otkrio je i da bi, u slučaju povratka nakon trogodišnje pauze, mogao odraditi revanš s Nickom Diazom kojeg je porazio na UFC 158.

“Zvijezde su se napokon posložile. Ne lažem vam, nije još sve gotovo. Još moram razgovarati s novim vlasnicima da vidim što će reći”, rekao je St. Pierre za MMAFighting.

Kanađanin se nije borio od studenog 2013. godine, a u karijeri ima 25 pobjeda i samo dva poraza. S 35 godina na leđima već se mjesecima priprema za povratak.

“Imam povjerenja u ljude koji sa mnom rade. Dobro se brinu za mene. Želim se vratiti borbama. Ne moram, ali volio bih to jer osjećam da sam sada na svom vrhuncu. S 35 godina sam bolji nego ikada. Ne želim više čekati jer, ako ću predugo čekati, proći će mi vrijeme. Ovo je pravo vrijeme za povratak, zato se želim vratiti”, kaže GSP.

Kao i svi UFC-ovi borci koji najavljuju povratak nakon dulje pauze, i GSP je ušao u četveromjesečni USADA-in program testiranja na doping u kojem je od 10. kolovoza, što znači da bi mogao biti spreman upravo za event u prosincu.

O mogućnosti revanša s Diazom GSP je rekao: “Moguće je… Pobijedio sam ga, bilo je tu puno neprijateljstva. Nemam osjećaj da sam se dobro borio u toj borbi. Rekao je da sam ga otrovao i svašta, imao je dobre izgovore. I ja sam mogao davati opravdanja, ali nisam takav tip. Nisam se dobro borio tada i bilo bi lijepo kada bi to mogli ponoviti”.

“Ne bojim ga se, volio bih se vratiti borbom protiv borca njegovih vještina. Opasan je Nick. To bi me vratilo natrag tamo gdje sam stao, među borce prve klase. Prihvatio bih izazov, nisam tip koji bi se povukao pred takvim izazovom”, rekao je GSP.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI