GSP-ev bolničar je “nadrogirao” Diaza uoči njihove borbe na UFC-u 158

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.08.2016 12:00h Autor:

Georges St-Pierre vs. Nick Diaz

Nick Diaz je izjavio kako ga je netko “nadrogirao” uoči borbe za naslov u velter kategoriji protiv Georgesa St-Pierrea s kojim se obračunao 2013. na UFC 158 priredbi u Montrealu. Diazov boksački trener Richard Perez prisjetio se te situacije gostujući na Submission Radio. Perez tvrdi da je GSP-ev navodni bolničar njegovom borcu nudio sredstvo nakon kojeg su stvari postale “čudne”.

“Da, sjećam se toga. Ja sam bio tamo i GSP-ev bolničar ili tako nešto je došao i htio je Nicku dati nekakvo sredstvo. Ja sam mu rekao da to ne napravi, ali on mu ga je dao. Ne znam o čemu se radilo. Ne govorim da je bila droga, ali znam da je u borbi izgledao drugačije. Rekao je da je radio s Georgesom St-Pierreom.

Cijelu noć je proveo urinirajući. Mislim, nije mu bilo dobro jer je cijelu noć išao na zahod što ga je vjerojatno dehidriralo i ispilo. Ne znam, ali ja sam bio tamo i taj tip mu je htio dati nešto. Ne znam za što je to bilo. Ja sam rekao ne, ali on je rekao da mu neće škoditi. Bilo je čudno”, prisjetio se Perez.

Diaz je izgubio borbu sudačkom odlukom, a priželjkivani revanš nikada nije dobio jer je GSP nakon borbe s Johnyjem Hendricksom objesio rukavice. Zanimljivo da je GSP-ev trener izašao s pričm da je njegov borac također imao velikih problema uoči meča zbog pokvarene lubenice koju je konzumirao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI