GSP podržao UFC: Ovo je velik korak u borbi za naš sport!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2015 08:24h Autor:

Georges St-Pierre

UFC je na službenoj konferenciji za medije najavio žestoku borbu protiv dopinga koja podrazumijeva znatno stroža testiranja i puno veće kazne za one koji padnu na doping testu. Mjere koje je odlučila poduzeti najjača svjetska MMA promocija izazvale su pozitivne reakcije i odobravanje boraca.

Među onim koji su pozdravili stav koji je zauzeo UFC i njegovi čelnici u borbi protiv dopinga je bivši prvak ove promocije Georges St-Pierre koji je posljednju borbu imao još u studenom 2013. Tada je podijeljenom odlukom sudaca obranio naslov prvaka u velter kategoriji u meču s Johnyjem Hendricksom.

GSP se nakon toga povukao, ali nikad nije službeno objavio da odlazi u mirovinu. No, često je govorio da želi oštru borbu protiv dopinga i odlučnije mjere UFC-a u tom pogledu i da je to jedan od razloga zašto se povukao.

"Sretan sam što je UFC najavio novo, opsežnije nasumično testiranje. Ovo je očito veliki korak za naš sport. Jedva čekam da saznam više o protokolu, agencijama i novim sankcijama.", poslao je poruku preko društvenih mreža GSP.

             

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI