GSP potvrdio: Zvijezde su se posložile da se vratim u Torontu, no još ništa nije sigurno

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2016 22:37h Autor:

Georges St Pierre, Photo by Jeff Bottari

Da je sve bliži povratak Georgesa St-Pierrea, i to na UFC 206 eventu u Torontu, potvrdio je i najuspješniji velteraš u UFC povijesti, no dodao je kako još ništa nije finalizirano.

35-godišnji GSP se posljednji put borio u studenom 2013. godine, kad je savladao Johnya Hendricksa, a to mu je bila deveta uspješna obrana naslova prvaka u nizu. Da bi se mogao uskoro vratili pretpostavilo se nakon što je 10. kolovoza započeo s USADA testiranjem, sad je nešto slično on sam potvrdio novinaru MMA Fightinga:

“Neću ti lagati, ništa još nije gotovo, ali zvijezde su se posložile tako da bi se trebao vratiti na UFC 206 u Torontu. No, još ništa nije finalizirano. Nismo još razgovarali s novim vlasnicima, no i to ćemo uskoro obaviti i vidjeti što oni misle o tome.”

Danas smo već pisali o tome kako se spominje borba njega i Nicka Diaza, ali ne toliko davno je Dana White izjavio kako će se GSP boriti za titulu, ukoliko se odluči vratiti. Da bi se solucija sigurno svidjela trenutnom prvaku Tyronu Woodleyu, no GSP nema neke prevelike zahtjeve.

“To je nešto za što ćemo morati pričekati. Mislim da me predstavljaju jako dobri ljudi i imam puno povjerenje u njih. Želim se ponovno boriti. Ne zato što to moram, nego zato što to želim. Mislim da sam trenutno u svom ‘primeu’, odnosno osjećam se bolje nego što sam ikad do sada. Ne želim više čekati, jer sam već čekao previše. Ovo je pravi trenutak za vratiti se.”

Naravno, puno toga će ovisiti i o tome što UFC ima u planu za eventu u New Yorku. No, gledajući da je PPV event dogovoren za Toronto, za vjerovati je kako im je najpopularniji kanadski borac od početka bio u planu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI