Hendricks se za UFC 185 priprema bez Mikea Dolcea

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2015 22:17h Autor:

Johnny Hendricks i Mike Dolce

Johnny Hendricks se za iduću borbu priprema bez pomoći najpoznatijeg nutricionista u MMA svijetu, Mikea Dolcea. Kaže kako nije u pitanju nikakva svađa, nego da želi pokušati nešto drugačije.

Mike Dolce je, barem privremeno, ostao bez još jednog klijenta iz vrha MMA svijeta. Nakon što se njegovih usluga odrekao Kelvin Gastelum, pripreme za novu borbu bez najpoznatijeg nutricionista u MMA-u odradit će i njegov najpoznatiji klijent, Johnny Hendricks.

Iako se kao najveći Dolceov uspjeh vodila činjenica da je Hendricksa, koji inače hoda s oko 95 kilograma, uspio kvalitetno pripremi za borbe na 77 kilograma, situacija s prvom borbom protiv Robbiea Lawlera, gdje je Hendricks došao vidno "ispijen", a nakon toga i iz dva pokušaja pao vagu, dala je do znanja da te metode ne pale baš uvijek.

Kao epilog toga došla je odluka da se za borbu protiv Matta Browna, koja će uslijediti 14. ožujka u Dallasu, Hendricks priprema bez Dolcea. Objasnio je zašto je donio tu odluku:

"Nije došlo do nikakve svađe, nego ga jednostavno neću koristiti za ovu borbu. Mislim kako sam se previše oslanjao na njega, umjesto da sam nešto radio sam. Mike je sjajan tip i ja se i dalje pridržavam njegovog stila, ali ovog puta to želim odraditi sam, odnosno moja supruga i ja smo donijeli tu odluku da ovog puta neće netko drugi raditi naš posao".

Misli kako je to dobra odluka, a tako su je prihvatili i u njegovom timu. "Supruga i ja zajedno odlazimo u kupnju te sve odlučujemo sami i smislimo plan za cijeli tjedan. I mojim trenerima se sviđa ovaj stil, a i ne mislim o svojoj težini na treningu, nego sam potpuno fokusiran na rad i tehnike koja obrađujemo", rekao je Hendrick, koji je nakon svoje posljednje borbe izjavio kako će pokušati hodati na 90 kilograma ili manje. Možda je u tome uspio, pa zbog toga misli kako mu Mike Dolce sad nije potreban.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI