Holloway poručio kolegama: Ne tražite protivnike koji će vam donijeti zaradu, postanite vi onaj koji donosi novce

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2016 21:29h Autor:

Max Holloway

Max Holloway ima zanimljiv stav prema borcima koji pokušavaju birati protivnike koji bi im mogli donijeti dobru zaradu i nema nikakav problem istog iznijeti.

25-godišnji Holloway trenutno je u vrlo kompliciranoj situaciji. Unutar UFC-ove perolake divizije ima devet pobjeda u nizu, savladao je mnoge borce iz samog vrha, poput Ricarda Lamasa, Cuba Swansona i Jeremya Stephensa, no još uvijek nije siguran da će mu iduća borba biti za titulu prvaka.

“To je sve zabavni dio ovog sporta. Meni je jasno da u diviziji postoje dva pojasa. Onaj privremeni koji je kod Alda i onaj Conorov. Razumijem kako se oni sad trebaju boriti, to je pravilo”, rekao je Max dodavši: “To je jedina borba koja u diviziji trenutno ima smisla. I nakon toga moja borba protiv pobjednika. Nema ništa drugo, savladao sam sve koji se nalaze iza mene osim Frankie Edgara. A za borbu protiv njega sam molio, no on sad dolazi iza poraza. Ukoliko se Conor na vrati u kategoriju, vjerujem da ću se boriti protiv Alda. Ukoliko se ne vrati, ja sam spreman odraditi još jednu borbu prije nego napadnem titulu.”

A McGregor je trenutno vrlo poželjan protivnik, zbog zarade koju donosi nastup protiv njega. Želi ga Nate Diaz u trećoj borbi, želi ga prvak lake kategorije Eddie Alvarez te naravno da ga želi i Aldo. No, nisu oni jedini. Mnogi drugi borci za protivnike traže one čije će im ime moći donijeti dobru zaradu. Za takve Holloway ima izravnu poruku:

“Svi sada love borbu protiv Conora u pokušaju da preko njega dođu do novca. Ja s druge strane pokušavam stvoriti sam svoje ime te da ja budem taj koji donosi novce. Ja želim biti onaj za kojeg će ljudi govoriti kako se žele boriti protiv njega. Jednostavno izađite tamo i napravite ime od sebe, stvorite si sami svoju zaradu. Zašto molite za tu jednu borbu koja će vam donijeti novce. Ukoliko se pravilno postaviš možeš zaraditi sam, ne treba ti Conor McGregor niti itko drugi. To je ono u što ja vjerujem i na čemu radim.”

Ipak, jednu želju Holloway ipak ima. Svim se silama namjerava potruditi da izbori nastup na UFC 205 u New Yorku.

“Gotovo vrištim od želje koliko se želim naći tamo. Želim borbu na tom programu jer je to mjestu puno povijesti, a ujedno će se tamo i stvarati dio povijesti UFC-a. Ako u pitanju nije Conor ili Aldo, dajte mi bilo koga. Dajte mi Frankie Edgara ili nekog drugog, uistinu mi nije bitno. Nemam namjeru sjediti godinu dana i čekati svoju borbu za naslov prvaka. Želim još jednu borbu do kraja godine. Što više borbi, to bolje, ima obitelj o kojoj se brinem i kojoj želim pružiti što više mogu. Mislim da me fanovi love i da me žele gledati. Kada vide ime Maxa Hollowaya na programu, znaju da će dobiti pravu borbu. Zato mislim da zaslužujem poziv naći se tamo. I ne mogu dočekati da taj poziv dođe, vjerujem u njega.”

Za razliku od 2014. i 2015. godine, kad je odradio po četiri borbe, Holloway je ove godine nastupio tek jednom. Vjerujemo kako UFC ima nešto u planu za ovog fantastičnog momka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI