Holly Holm objavila impresivan video s treninga (VIDEO)

UFC 23.06.2018 10:21h Autor:

Holly Holm i Mike Winkeljohn

Holly Holm poznata je kao borkinja koja inače fascinira svojim fizikalijama te nerijetko “ruši granice” onim što može napraviti u dvorani. Ipak, do sada je znala imati problema s čistom snagom, ali po novom videu iz dvorane bi se dalo zaključiti kako i na tom polju postiže velike napredak.

U novom videu možemo vidjeti Holly gdje radi na karikama, a otkrila je kako je po prvi puta pokušala podići se tri puta za redom te je u tome uspjela. To je svakako velik uspjeh, budući da karike inače glase za najteži element u gimnastici, a u ženskoj konkurenciji se niti ne koriste, gotovo niti u treningu. Ipak, za potrebe MMA treninga, posebno treninga snage, njihova upotreba je vrlo česta pa čak i poželjna, a posebno poznat po radu s njima je Georges St-Pierre.

Holly se vratila u dvoranu odmah nakon pobjede protiv Megan Anderson na UFC 225 eventu te se nada da će joj UFC dozvoliti povratak u bantam kategoriju i napad na pojas te divizije, koji je trenutno kod Amande Nunes, a koji je ona izgubila početkom 2016. godine od Mieshe Tate. 36-godišnja Holm je nakon toga ostvarila samo dvije pobjede u pet borbi, no dva poraza došla u borbama za titulu prvakinje perolake kategorije, od Germaine de Randamie i Cris Cyborg. UFC bi je vjerojatno želio još jednom spojiti sa Cyborg, no Holm je već rekla kako se vidi u svojoj originalnoj diviziji.

Ispod teksta pogledajte vježbu koju je Holly izvela.

Objavu dijeli Holly Holm (@hollyholm)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI