Holly Holm: Rondin poraz bio bi dobar za ženski MMA!

UFC 04.02.2015 10:05h Autor:

Holly Holm

Ronda Rousey sljedećeg će vikenda, na UFC-u 184, braniti naslov UFC prvakinje u bantam kategoriji protiv Cat Zingano. Na istom će događaju svoj debitantski nastup u UFC-u imati i Holly Holm.

Holm će prvi put u UFC oktogon ući protiv Raquel Pennington i biti će to sunaslovna borba UFC-a 184 koji će se održati u Staples Centeru u Las Vegasu. Holm je u dosadašnjih sedam mečeva ostvarila sedam pobjeda od čega šest nokautima. Iako će joj ovo biti UFC debi uvjerljiva pobjeda mogla bi je lagano gurnuti među top izazivačice.

Ronda Rousey će tog dana biti u novoj obrani naslova, a nedavno je predsjednik UFC-a Dana White u šali izjavio da najveća ženska zvijezda ove promocije nema pravu konkurenciji i da bi se uskoro mogla boriti protiv muškaraca.

Holm pak vjeruje da bi Rondin poraz bio dobar za ženski MMA svijet.

"Mislim da bi to bilo dobro za sport. Kad vidite da netko pobijedi najboljeg onda svi misle da i oni to mogu. Pogledajte kako je to bilo s Andersonom Silvom. Činilo se da je nemoguće zaustaviti ga. Kad se to dogodilo svi su govorili da je pobjediv. Teško ga je pobijediti i jedan je od najvećih svih vremena, ali moguće je.", izjavila je Holm.

"Ronda prolazi kroz sve u kategoriji. Problem je kad dođete u kavez i vidite ju na suprotnoj strani te pomislite možete li ju pobijediti. Tada morate vjerovati da možete biti bolji od nje jer inače od toga neće biti ništa. Istina teško ju je pobijediti, ali s druge strane ne smijete vjerovati da je to nemoguće."

Vidjet ćemo kako će se u toj situaciji ponašati Holm, ako do nje uspije doći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI