I UFC vraća novce za PPV prijenos May/McG meča

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2017 10:28h Autor:

Screenshot

Još jučer UFC nije vraćao novac nezadovoljnim mušterijama koje su kupile tehnički neispravan prijenos boksačkog meča meča između Floyda Mayweathera i Conora McGregora koji se održao proteklog vikenda u Las Vegasu. No, u međuvremenu je elitna svjetska MMA promocija na svojim službenim stranicama objavila kratku poruku svog predsjednika Dane Whitea u kojoj najavljuju povrat novca svima koji nisu dobili ono što su trebali.

Showtime vraća novce gledateljima s problemima u prijenosu, UFC za sada ne

“Uvijek pokušavamo ponuditi najveće i najuzbudljivije borbe. Želimo da naši fanovi imaju najbolje iskustvo kada gledaju naše evente. Nažalost ovaj put nismo uspjeli to ispuniti zbog NeuLionovih tehničkih problema na UFC.TV-u. Kao i obično, uvijek se brinemo za naše fanove i ovo ćemo popraviti. Već smo započeli s postupkom automatskog vraćanja novca svima onima koji nisu mogli pristupiti meču nakon što su ga kupili. Dana White.”, stoji u poruci.Ovaj potez UFC-a je zapravo vrlo pametna stvar s obzirom da su gledatelji iz države Oregon već podnijeli tužbu protiv UFC-a upravo radi ovih tehničkih problema. Čak su i neki UFC borci na dan meča javno “tvitali” da ne mogu gledati meč ili da im se stream konstantno rušio.

Procjenjuje se da je zbog tehničkih problema eksplodirao ilegalni stream. Pa je tako prema stručnim procjenama meč ilegalno pogledalo 2.9 milijuna gledatelja na nešto manje od 300 izvora. Odmah po završetku meč je s razno raznih torenta skinut u nešto manje od pola milijuna primjeraka.Još uvijek nisu poznate službene brojke PPV prodaje. Neki procjenjuju gotovo pet milijuna, dok su drugi puno konzervativniji pa se njihove procjene kreću ispod tri milijuna prodanih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI