Intenzivirali se pregovori: McGregor vs. Mayweather 2017. uz zanimljiv dodatak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2016 16:09h Autor:

Conor i Floyd

“Ako želi dogovoriti taj meč, neka zove mene. Još me nitko nije zvao!”, tako je prije par mjeseci “rigao vatru” predsjednik UFC-a Dana White na sam spomen boksačkog dvoboja Conor McGregor vs. Floyd Mayweather jr. White se bojao da ga se ne preskoči te je konstatno ponavljao da Irac ima valjani ugovor s UFC-om. Dakako, predsjednik UFC-a je svjestan milijuna dolara koje bi taj meč zasigurno generirao, a to je nešto što njegova kompanija ne želi propustiti.

Na koncu se susreo s McGregorom, zajedno su ručali, riješili nesuglasice, rukovali se i fotografirali nakon svega. Ratna sjekira je zakopana te je dogovoren revanš protiv Diaza. No, je li sitacija s eventualnim boksačkim dvobojem protiv Mayweathera sada gurnuta pod tepih. Bloody Elbow piše da nije.

Prema pisanju poznatog portala, pregovori McGregorovog tima i onog Mayweatherovog nikada nisu niti prestali, a intenzivirali su se čim je završio UFC 202. Iz izvora bliskog borcu portal saznaje da se dvoboj ove dvije super zvijezde planira za 2017. godinu. No, osim meča McGregor vs. Mayweather, priredba bi trebala imati još jedan zanimljiv dodatak. U “co-main” eventu bi se, naime, susreli Cris Cyborg i boksačka prvakinja Cecilia Braekhus. Tako bi gledatelji vidjeli čak dva boksačka meča u kojima bi sudjelovale boksačke i MMA zvijezde.

O tome koliko je ovaj izvor istinit teško je govoriti, no poznavajući ljubav Mayweathera prema novcu, ništa nije nemoguće. Bila bi to sjajna prigoda da slavni boksač na kraju krijere zaradi još gomilu dolara uz mali rizik. U boksačkom dvoboju ne bi trebao imati previše problema s Ircem.

14045702_1051645768224573_5814124506226967354_n

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI