Ishihara ostvario svoje ciljeve nakon UFC pobjede: Pogledajte kako je ludi Japanac proslavio u svom stilu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.08.2016 20:57h Autor:

Teruto Ishihara

Japanski borac Teruto Ishihara ostvario je jučer pobjedu na Fight Nightu u Salt Lake Cityu, a usput je ostvario i bonus. Nakon toga je to otišao proslaviti na svoj način.

Ishihara je svoje prioritete iskazao još u showu “Road To UFC Japan”, preko kojeg je i došao do najjače svjetske promocije, gdje je prvo odradio neodlučenu borbu, da bi nakon toga dva puta za redom slavio nokautom. Posebno je vrijedan bio ovaj u Salt Lake Cityu, a onda je odlučio posvetiti se gore spomenutim prioritetima.

Popularni Yashabo je bio iskren kad je izjavio kako ne voli MMA, ali da je u njemu vidio najlakši način za doći do novca i djevojaka. Prema svemu sudeći, u Salt Lake Cityu mu je uspjelo oboje i uistinu se nije šalio kad je nakon borbe najavio da odmah ide po djevojke. Na Instagram je postavio fotografiju koja govori dovoljno, a komentar je bio:

“Bio je to ludi tulumu s djevojkama iz Salt Lake Cityu. Jedna od najzabavnijih te ujedno i najblesavijih noći koje sam proživio u životu. Hvala vam, ‘I love my bitches.”

Svaka čast ovom ludom japanskom borcu, nadamo se da ćemo i dalje od njega gledati ovako dobre nastupe kao što je bio ovaj jučerašnji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI