Jim Alers: "Idiot" McGregor ne posjeduje Aldovu snagu

UFC 08.02.2015 18:55h Autor:

Jim Alers

Conor McGregor i Jim Alers se ne podnose. Prije nego što su postali članovi UFC-a, Irac i Amerikanac su nastupali u Cage Warriorsima. 2012. je izgledalo kao da će dvojac svoje razmirice riješiti u oktogonu, ali je Alers otpao iz borbe te je zamijenjen s Ivanom Buchingerom.

McGregor je posljednjeg dana 2012. potpisao za UFC, dok je Alers ostao u Warriorsima. Jim je osvojio titulu koju je Conor ostavio. McGregor nije bio impresioniran s Jimovim talentima kad su mnogi zagovarali dovođenje Alersa u UFC.

"Jim je daleko od UFC-a. On je trom, spor i traljav. Završit ću njegovu karijeru," napisao je Conor 2013. na Twitteru.

Uzajamno nepoštovanje se nastavilo i u 2015. godini. Alers nije pokušavao zatomiti negativne osjećaje prema Conoru dok je davao intervju za škotske novine Daily Records.

"Iz početka sam stvarno želio tu borbu, a sada me ona niti malo ne zanima," rekao je Jim. "On je pomoću priče pametno dogurao do vrha i dobivao lake protivnike. Da li je izvrstan udarač? Vjerujem da jest. Hoće li se s moćnim hrvačem dobro provesti u oktogonu? Nismo sigurni. Mislim li da je idiot? Da, naravno da mislim!"

Alers je prokomentirao budući okršaj Alda i McGregora.

"Mislim da je to odličan match up. Conor posjeduje preciznost i raspon, ali nema Aldovu snagu i savršenu tehniku. Dajem prednost Joseu jer se borio s najboljima od najboljih."

Jim se dugo nije borio, a sljedećeg tjedna se vraća u oktogon protiv Chasa Skellyja.

"Dobar je osjećaj vratiti se. Pripadam u kavez. Osjećam se izgubljeno ako se dugo ne borim. Ovo će mi biti kao povratak kući nakon dugog i dosadnog poslovnog puta. Skelly je drukčiji tip borca, on je žestoki hrvač koji je velik za perolaku kategoriju. Voli koristiti rušenja kako bi došao u poziciju za gušenje s leđa. Malo je smiješno jer je to i moj način borbe. Mislim da će ovo biti zabavna borba."

UFC Fight Night 60 predvode Benson Henderson i Brandon Thatch. Event će se održati 15. veljače, a prijenos možete pratiti na Fight Channel PPV-u s početkom od 4 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI