Jim Miller trenira Mickeya Galla: Ne smije podleći pritisku i uništiti će CM Punka

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2016 21:14h Autor:

Jim Miller

Jedan od trenera Mickeya Galla za UFC 202 borbu protiv CM Punka je iskusni UFC-ovac Jim Miller, koji nema nikakve sumnje u svom učenika. Smatra da mu je zapravo jedina prijetnja sav pritisak i medijska pozornost oko te borbe.

Povodom borbe koju će Mickey Gall i Phil “CM Punk” Brooks odraditi za 12 dana, Miller je odlučio prokomentirati cijelu situaciju, ne samo borbu koja slijedi, nego i pripremu za istu te svu priču oko borbe.

“Velika je to borba i prilika, a zapravo je Mickeyu tek treća profesionalna borba. To samo donosi već podosta pritiska. No, prvu UFC borbu odradio je fantastično, posebno kad je znao kakav se hype zapravo stvara oko njega. Pritiska i svega što ide s tim će ovog puta biti još više, iako smatram da ima manje opasnog protivnika nego prvi put. No, ovog puta će veći protivnik biti živci i njegovo psihičko stanje. Najvažnije je zadržati sve na pravom mjestu, a Mickey ima dobru glavu na svojim ramenima. Ukoliko uspije sve zadržati u normali, CM Punk nema apsolutno nikakve šanse”, mišljenje je Millera.

U svakom slučaju, ovo će biti borba koju neće pratiti samo MMA fanovi, nego i fanovi profesionalnog hrvanja. CM Punk je zapravo izuzetno dobar poslovni potez UFC-a, no već u prvoj borbi Mickeya Galla smo vidjeli da on nije samo prolaznik ili namješten protivnik. Nas ova borba izuzetno zanima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI