Još tri borbe dodane na UFC 187 program

UFC 26.02.2015 19:04h Autor:

Rose Namajunas

Na izuzetno jaki UFC 187 program dodane su još tri borbe. Rose Namajunas sastati će se s Ninom Ansaroff, Josh Sampo ide na Justina Scogginsa, a tu je i jedan dvoboj debitanata u organizaciji.

Nakon što je poražena u finalu Ultimate Fightera, odnosno u borbi za UFC-ovu prvakinju slamka kategorije, Rose Namajunas do sad nije imala protivnicu za iduću borbu. Sad ju je dobila, a čini se da joj UFC ne želi odmah dati teži ispit, budući da od nje vidi zvijezdu za budućnost.

Tako je njena iduća protivnica Nina Ansaroff, koja je u svom UFC debiju poražena od Juliane Lime. Namajunas će tako ipak malo morati pričekati prije susreta s većim imenom te novog napada na sam vrh. Budući da su joj tek 22 godine, za nju uistinu ima vremena.

U muha kategoriji sastaju se dva talentirana borca, ali ujedno i borca s negativnim nizovima, Justin Scoggins i Josh Sampo. 22-godišnji Scoggins, član American Top Teama, došao je u UFC kao najveći svjetski potencijal te kategorije te je odmah slavio u prva dva nastupa. Ipak, borci iz vrha, kao što su Dustin Ortiz i John Moraga, ipak su za sada bili pretežak ispit. Sampo, s druge strane, ima jednu pobjedu i dva poraza i njemu je ova borba "biti ili ne biti u UFC-u".

UFC debi će uslijediti i Islamu Makhachevu, kojeg smo u posljednjoj borbi gledali protiv Ivice Truščeka. "The Terror" je za ovog 23-godišnjaka (skor 11-0) rekao da je najteži protivnik s kojim se ikad susreo. Njegov je protivnik Leo Kuntz, američki 31-godišnji borac koji, unatoč sjajnom skoru 17-1, tek sad dobiva priliku okušati se među najboljima. 

UFC 187 na rasporedu je 24. svibnja, a program je uistinu spektakularan, jer ga predvode borbe Jona Jonesa i Anthonya Johnsona te Chrisa Weidmana i Vitora Belforta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI