Joe Lauzon o Reebokovom ugovoru: To je sranje!

UFC 08.02.2015 23:42h Autor:

Joe Lauzon

Ovog ljeta će stupiti na snagu ugovor UFC-a i Reeboka. Borci s rostera najjače MMA promocije svijeta će nositi samo Reebokove uniforme što znači da će ti borci izgubiti sav novac od sponzorskih ugovora s drugim brandovima- jer će postojati samo Reebok.

Još nije poznata točna shema raspodjele novca, ali se okvirno zna kako će najbolje rangirani borci dobiti najveći dio Reebokovog kolača, no o kakvom iznosu će se raditi, ostaje misterija.

U nedjelju smo objavili mišljenje UFC-ovog privremenog prvaka u teškoj kategoriji, Fabricia Werduma, a sad vam donosimo mišljenje najatraktivnijeg UFC-ovog borca- Joea Lauzona.

Zbog svoje pozicije u UFC-u, za Lauzona će to značiti enorman gubitak sponzorskog novca kad Reebokov ugovor stupi na snagu. Lauzon ima veliku bazu navijača i po meču dobije od 20 000$- 30 000$, a novi borci u UFC-u od 2 000$- 8 000$.

Ako se ne promijene neke stvari prije ljeta, Joea će Reebok tretirati kao UFC debitanta.

Lauzon je objasnio svoje stajalište za MMAJunkie.

"Ed Herman ih je pitao: 'Imao sam 17 borbi u UFC-u. Da li to znači da ću proći isto kao i netko tko će debitirati u UFC-u?' A njihov odgovor je bio: 'Da.'"

"Joe Proctor trenira sa mnom u timu. Bio je na Ultimate Fighteru, imao par borbi u UFC-u," rekao je Lauzon. "Ali ja imam mnogo više sponzora nego on. Kad starta novi sustav, Reebok će Proctora i mene staviti u isti koš, a to je sranje."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI