Johnson o Teixeiri: Dobit ću njegovo poštovanje čim ga dotaknem

UFC 18.08.2016 16:22h Autor:

Anthony Johnson

U sjeni Conora McGregora i Natea Diaza našla se sjajna borba u poluteškoj kategoriji, borba koja će odučiti tko će od Anthonyja Johnsona i Glovera Teixeire zadržati priključak sa samim vrhom. Za razliku od predvodnika eventa, ovi poluteškaši su pravi primjer sportaša koji se ne ustručavaju pokazati međusobno poštovanje, a to je u jednom od svojih posljednjih intervjua potvrdio i sam Johnson.

“Glover je veteran, borio se s najboljima u ovoj igri i morat ću pronaći rupu kako bih ga svladao. Znam kako ću dobiti njegovo poštovanje čim ga dotaknem. Obojica smo puni poštovanja, borimo se snažno i ne bavimo se ‘trash talkom’. Kao što sam rekao, ako ga dotaknem, znam da ću imati njegovo poštovanje, a isto vrijedi i u obrnutom slučaju. Znam da će se boriti pametno tijekom cijele borbe, a drugog izbora ni nema jer zna da ga pogreška u meču sa mnom može dovesti do pogleda u strop i brojnih upitnika. Ista stvar se može dogoditi i meni budući da je i on jak udarač”, poručio je Johnson.

Unatoč brojnim pohvalama za svog idućeg protivnika “Rumble” ipak smatra kako ima jači udarac od Teixeire, ali da Brazilac zna itekako dobro podnijeti udarac te nastaviti borbu kao da se ništa nije ni dogodilo.

“Bit će ovo teška borba”, zaključio je ‘AJ’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI