Jon Jones se obratio fanovima i najavio dobre vijesti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.08.2016 11:44h Autor:

Jon Jones

Po prvi put od pada na doping testu, Jon Jones se javno obratio fanovima i to preko Instagram profila. Najavio je dobre vijesti, iako je rekao da ne može za sada reći ništa detaljnije.

Jonesova borba na UFC 200 protiv Daniela Cormiera otkazana je samo tri dana prije održavanja te je bivši prvak odradio obraćanje javnosti, a nakon toga se povukao u osamu te više nije bio aktivan niti na društvenim mrežama. Sve do danas, kad se prisjetio svojih fanova, a Instagram video započeo je sa zanimljivom rečenicom:

“Kako ste navijači i fanovi Jona Jonesa, ako vas još uvijek ima tamo negdje? Samo sam želio izdvojiti malo vremena da vas pozdravim i da vam kažem što ima novo kod mene.”

Nasmiješeni i vrlo raspoloženi Jones je nakon toga odmah prešao na stvar i s fanovima podijelio ono što vjerojatno većinu njih najviše zanima:

“Znam da vas sve najviše zanima kakva je situacija s USADA-im. Naravno, ne mogu vam reći nešto otvoreno o tome, budući da se stvari još uvijek odvijaju, no mogu vam reći da sam došao do dosta dobrih vijesti i očekujem da ću se vratiti u oktogon vrlo brzo. Osim toga, osjećam se jako dobro. Treniram, provodim vrijeme s obitelji te odrađujem neke pravne stvari koje su me zadesile. Pokušavam sve to ostaviti iza sebe, jednom za sva vremena.”

Još uvijek nije poznat datum kad bi se trebalo održati Jonesovo saslušanje, nakon kojeg bi smo saznali trajanje njegove suspenzije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI