Julianna Pena: Bila sam pregruba prema Rondi, zapravo je samo želim prebiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2016 17:34h Autor:

Julianna Pena

Julianna Pena našla se na kritikama fanova nakon jučerašnjih izjava o Rondi Rousey, odnosno onih koji se tiču njenog fizičkog izgleda. Za to se sad ispričala, ali je dodala kako sve to govori samo iz jednog razloga.

Sjajna borkinja iz Venezuele i pobjednica prvog ženskog Ultimate Fightera, Julianna Pena (8-2, 4-0) ima iza sebe sjajan niz te planove boriti se za titulu prvakinje. No, također joj je dugo vrijeme na nišanu i Ronda Rousey, za koju je jučer izjavila kako više nikoga nije briga za nju i njene debele ruke. Upravo je ta opaska o rukama mnogima zasmetala, odnosno takve komentare smatraju izuzetno nekorektnim i uvredljivim.

“Nisam se planirala referirati na njeno tijelo niti ju osramotiti, jednostavno mi je dosta ljudi koji mene pitaju da li Ronda trenira, da li snima film ili da li je trudna. U ovom trenutku, sam ja gotovo s tim i ne namjeravam više razgovarati o tim temama”, izjavila je Pena danas za MMAJunkie.

Pena je bila podosta agresivna prema Rondi, koju je upoznala tijekom Ultimate Fightera, još i dok je ova imala pojas. Vjerovala je u svoje vještine te joj je cilj bio boriti se protiv Rousey. On je još uvijek tu, iako bivša judašica više nema pojas u svom vlasništvu te se nije borila gotovo godinu dana.

“Da se razumijemo, ovo je borilački biznis i ja moram birati najbolje moguće borbe za mene. A Ronda već neko vrijeme zaslužuje batine koje bih joj zadala. Mi ovdje ne pričamo o štenadi, moj je posao ozljeđivati i ja ju želim ozlijediti. Sve se zapravo svodi samo na to. Možda to još ne znam izraziti na pravi način, no moj je cilj boriti se protiv nje”, dodala je.

Otkrila je kako to zapravo dolazi još od snimanja Ultimate Fightera. Julianna je tamo bila dio tima Mieshe Tate te ju je Rousey u prvoj borbi odabrala kao žrtvu svojoj prvoodabranoj borkinji, Shayni Baszler. Pena je na kraju u toj borbi slavila te otišla do samoga kraja, iako je prije svakog nastupa bila žestoko podcjenjivana od strane tadašnje prvakinje.

“Mnogi su zaboravili kakva je ona kučka bila tijekom showa i kakva je bila prema meni osobno. To su neke stvari koje jednostavno ne mogu zaboraviti. Omalovažavala je mene i moju trenericu, a sad mene cijelo vrijeme ispituju da li se ona vraća. Iskreno ne znam, ali ja bih joj rado poželjela dobrodošlicu nazad, jer to je borba koju želim već dugo vremena.”

Ipak, UFC analitičari smatraju kako se ova borba neće uskoro dogoditi. Ukoliko se Rousey ne odluči za skorašnji povratak, Pena bi se mogla boriti za pojas protiv Amande Nunes. Ukoliko se Rousey vrati, obećana joj je borba za titulu, dok bi Penu onda mogla čekati Valentina Ševčenko. Ukoliko obje dođu do slavlja, tek onda bi se ta borba mogla i trebala napokon dogoditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI