Julianna Pena: Nikoga nije briga za Rondu i njezine debele ruke, ona je car bez ruha

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.08.2016 16:43h Autor:

Ronda Rousey

Devet mjeseci izvan oktogona i svi se ponašaju kao da je “Era Ronde Rousey” zauvijek završena. Umjesto dominacije jedne borkinje danas u UFC-ovoj ženskoj bantam kategoriji svjedočimo pravoj “Igri naslova”.

Kraljica ženskog MMA-a izgubila je titulu brutalnim nokautom na UFC 193 priredbi prošlog listopada. Ipak, niti njezina krvanica Holly Holm nije uspjela zadržati naslov te je već u prvoj obrani poražena od Rondine stare rivalke Mieshe Tate. Igra se nastavila tako što je Tate gušenjem u prvoj rundi prije mjesec dana prestižni naslov prepustila Amandi Nunes.

I sada se petorangirana bantamašica i pobjednica TUF-a Julianna Pena nada da će upravo ona postati prvakinja, a Rousey je otpisala sljedećim komentarom za TMZ:

“Nikoga više nije briga za nju i njezine debele ruke. Ona je poput cara bez ruha. Malo se slomila.”

Istina, Rousey još neko vrijeme neće biti velika tema u pogledu samog natjecanja budući da su je slomeljna čeljust, filmski angažmani, kao i operacija koljena udaljili od kaveza vjerojatno barem do početka iduće godine, ali kada se vrati “Rowdy” će sigurno htjeti uvjerljivo vratiti naslov i pokazati ostalim curama da je “Igra naslova” gotova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI