Dos Santos trenira s olimpijskim prvakom: “Pogledajte ove šake, u njima je velika snaga” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2016 00:58h Autor:

Junior dos Santos

Brazilska MMA zvijezda Junior dos Santos još se oporavlja od svoje borbe s Benom Rothwellom u Zagrebu, gdje je slavio pred punim tribinama Arene. Nekadašnji prvak trenutno je u Riju gdje već trenira za povratak u UFC-ov oktogon, a ovih dana društvo mu pravi i olimpijski boksački prvak iz Londona Anthony Joshua.

Prvak teške kategorije po IBF-u prije četiri godine s okrunio zlatom u Londonu, a u Riju je kao podrška mlađim kolegama koji sudjeluju na Olimpijskim igrama. Priliku je iskoristio da trenira s Dos Santosom koji je poznat kao jedan od najboljih boksača među UFC-ovih teškašima. Dvojac zajedno iza sebe ima 29 profesionalnih nokauta.

“Divio sam mu je prije, a sada još i više. Dobar je čovjek, želim mu sve najbolje”, rekao je Dos Santos.

“Ponovo sam našao sebe. Bio sam koncentriran na mnoge stvari, svi su mi govorili da moram poraditi na jiu-jitsuu, hrvanju i grapplingu, i slušao sam ih, pokušavao sam. Ali ne više. Ja sam boksač i moram se koncentrirati na to. Naravno da moram znati i ostalo, ali to je sporedno. Prvo je boksanje. Protiv Rothwella sam se ponovo našao. Nokautirat ću ih sve. Pogledajte ove šake, u njima je velika snaga. Ako ih dodirnem kako treba, past će”, rekao je Dos Santos.

“Cigano” ne razmišlja o imenu sljedećeg protivnika, njegov cilj je i dalje povratak na sam vrh. “Ne biram protivnike, puno se toga dogodilo u teškoj diviziji, bilo koji borac bi mi odgovarao. Ne želim Werduma, želim borbu za pojas. Zato sam tražio borbu s njim dok je držao titulu. Sada mi nije bitan. Imam svoje ciljeve. Nije mi bitno hoće li mi protivnik biti Werdum, Travis Browne, Velasquez ili Stipe Miočić. Spreman za bilo kojeg”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI