Kennedy ima ugovorenu borbu: Slijedi veliki ispit, a nakon toga idem po Bispinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2016 15:30h Autor:

Tim Kennedy

Tim Kennedy napokon ima ugovorenu borbu. Nije još smio otkrio protiv koga će odraditi povratak, ali kaže da je riječ o velikoj borbi te da nakon nje namjerava napasti Michaela Bispinga i UFC pojas.

Kennedy se nije borio od rujna 2014. godine, kad je kontroverzno poražen od Yoela Romera, a u međuvremenu je vodio medijski rat s UFC-om i Reebokom. Nakon što se on smirio, odlučio je ponovno se boriti, no onda mu se pojavilo snimanje druge sezone dokumentarne serije “Hunting for Hitler”. Sad je i to gotovo i američki marinac je spreman vratiti se.

“Nakon ove borbe, nitko neće moći osporiti da ja trebam biti prvak. Detalji još moraju pričekati dok UFC ne odluči izaći s time te će se onda znati protiv koga i gdje. No, mogu vam potvrditi da se borim, sve je dogovoreno. I bit će to stvarno velika borba.”

Svoju posljednju UFC pobjede, Kennedy je ostvario protiv trenutnog prvaka, Michaela Bispinga. Bilo je to pet izuzetno teških rundi za Britanca, a Kennedyu je to bio četvrti trijumf u nizu. Od tad je Bisping napravio seriju četiri pobjede te je došao do pojasa.

“Nadam se kako će Michael Bisping ostati prvak. Ukoliko savlada Dana Hendersona, on nema drugog izbora nego se boriti protiv mene. Ja sam posljednji čovjek koji ga je savladao.”

S 36 godina, Kennedy nema što više čekati, treba se što prije vratiti i prionuti na posao. Lista čekanja u srednjoj kategoriji je povelika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI