Kladionice: Overeem zatvara prednost nad Miočićem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2016 10:11h Autor:

Stipe Miocic/Facebook

Kako se bliži dvoboj Stipe Miočića i Alistaira Overeema zakazan za UFC 203 u Clevelandu (11. rujna) tako kladionice polako mijenjaju ponudu kvota za taj sjajan dvoboj koji će odlučivati o UFC-ovom prvaku u teškoj kategoriji.

Kada je prije dva mjeseca ovaj meč najavljen, Hrvat je imao značajnu prednost u očima “bookmakera” te se koeficijent na njegovu pobjedu kretao oko 1.60. S druge strane, kvota na nizozemskog udarača se kretala oko 2.40.

Otprilike mjesec dana prije ovog uzbudljivog meča, situacija je nešto drugačija. Stipe je i dalje favorit, no Nizozemac zatvara prednost te se meč, barem ako govorimo o ponudi kladionica, približava egalu.

U ovom trenutku većina online kladionica u ponudi nudi čak do 1.80 na slavlje aktualnog prvaka, dok su koeficijenti na Overeema od 1.95 pa sve do 2.15.

Ovo svakako ide na ruku onima koji su odlučili staviti nešto novca na Miočića, no ne ide onima koji smatraju da će The Reem slaviti.

Fight Site će u narednim danima pratiti ponudu u kladionicama te će vas izvijestiti o eventualnim promjenama i trendovima.

Stipe Miočić vs. Alistair Overeem 1.80 – 1.95

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI