Korejski nokauter želi se boriti protiv Cuba Swansona

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2016 11:15h Autor:

Doo Ho Choi

Nova korejska MMA senzacija, Doo Ho Choi, ima ideju oko toga s kim se iduće želi boriti. Štoviše, dotičnom borcu Cubu Swansonu se putem medija osobno obratio.

25-godišnji Choi (15-1, 3-0 u UFC-u) briljantno je odradio svoja tri dosadašnja UFC nastupa. Upisao je tri nokaut pobjede, a u kavezu je ukupno proveo tek četiri i pol minute. To ga je dovelo na Top 15 ljestvicu, a sad želi još više, želi Top 10 protivnika. Odnosno, želi se boriti protiv Cuba Swansona, kojem se obratio:

“Gledam tvoje borbe još puno prije nego što sam debitirao u UFC-u. A otkad sam debitirao, odradio sam tri borbe u stilu. Mislim kako bi borba između nas dvojice bila jako dobra. Obojica se uvijek trudimo nokautirati protivnika, a to je tip boraca kakve ja volim. Iako moj ranking trenutno nije visok, mislim da zapravo nije bitko boriš li se protiv početnika ili protiv najviše rangiranih boraca. Ukoliko bi ti rekao UFC-u da se želiš boriti protiv mene, bilo bi sjajno. Izuzetno bih to cijenio, jer želim da se borio i radujem se mogućnosti susreta u oktogonu.”

Swanson je baš u svojoj posljednjoj borbi savladao azijskog borca, odnosno Japanca Tatsuyu Kawajirija. Iako mu je ranking, kako je Choi naveo, puno viši nego korejskog borca, naravno da nitko ne bi imao ništa protiv toga da pogleda ovaj duel, kojem sigurno ne bi nedostajalo akcije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI