Larkin ljut što je njegova borba na “Fight Pass” usluzi: Ovo je totalna glupost, što ja imam od toga?

UFC 10.08.2016 13:15h Autor:

Lorenz Larkin

UFC sve češće uzima popularne i rangirane borce sa svog rostera i stavlja njihove borbe na svoju Fight Pass pretplatničku uslugu. Riječ je o pametnom poslovnom potezu kojim se privlače pretplatniki, ali problem je što su ‘Fight Pass borbe’ ujedno i prve uvodne borbe na samom programu pojedinog eventa. Stoga Lorenz Larkin nije oduševljen činjenicom što će se na UFC 202 priredbi protiv sedmorangiranog velteraša Neila Magnyja boriti u praznoj dvorani.

“Ovo je najgluplja stvar koju sam čuo nakon dugo vremena i uopće je ne razumijem. Jasno mi je iz poslovnog aspekta, žele prodati više pretplata, ali kao borac, uopće nema smisla staviti takvu borbu na rani uvodni dio programa. Čovječe, ne znam što bih rekao. Jednostavno je glupo”, rekao je Larkin na Three Amigos Podcastu.

“I borba od Cuba Swansona- to su borbe za glavni dio programa. U najmanju ruku, a nisam ni za time lud, to je uvodna borba za Fox Sports 1. Hajde, pa ovo nisu borbe za Fight Pass. Svaki put kada nešto komentiram pokušavam gledati na to iz perspektive borca i poslovne perspektive, tako da nisam ‘glupi borac’ koji vadi ovo iz guzice. S tim u vidu, razumijem da žele povećati broj pretplatnika, ali kao borac moram se pitati što ja dobivam iz toga. Kako to koristi meni?”

“Ovo će potencijalno biti najveći event godine, veći od UFC-a 200, ali meni to dodatno izlaganje neće ništa koristiti. Moja borba će završiti rano i ja ću biti na štandu i čekati ljude da uđu u zgradu (smijeh).”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI