Lawler o gubitku titule: Pogodio me sa starom “T-Wood” bombom

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2016 10:09h Autor:

Robbie Lawler

Robbie Lawler je rekao da mu je dosta krvavih borbi od pet rundi i prošlog vikenda je upravo to i dobio, ali ne na priželjkivani način. U glavnoj borbi UFC 201 priredbe u Atlanti njegov timski kolega iz ATT-a, Tyron Woodley, nokutirao ga je već u prvoj rundi postavši tako novi prvak velter kategorije.

“Pogodio me sa starom ‘T-Wood bombom’. Ja sam bio previše suzdržan i on je to iskoristio . Bila je to njegova noć”, rekao je Lawler na pressici nakon borbe.

Iako je Lawler poznat kao jedan od izdržljivijih boraca koji nikada ne odustaju, samo jedna pogreška i dobro tajmirana ruka Woodleyja označili su kraj.

“Bacio je prednji direkt, a ja sam htio odgovoriti na taj udarac, i očito gledajući unazad, to nije ono što želite napraviti. Možda sam trebao otići u drugu stranu i odmaknuti se pa me možda ni ne bi pogodio s desnom rukom. Postoji puno stvari koje sam mogao napraviti, ali nisam”, dodao je.

Porazom je prekinut Lawlerov niz od pet pobjeda koje uključuju dvije obrane naslova. No 34-godišnji veteran još nije gotov s UFC-om, iako će sada napraviti malu pauzu.

“Sada ću se odmoriti, provesti malo vremena sa svojom obitelji i onda ću odlučiti što ću dalje. Siguran dam da će Dana odlučiti, ne znam što je iduće za mene.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI