Lesnar izazvao McGregora: “Dođi i reci mi to u lice! Moje govno je veće od tebe”

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2016 17:37h Autor:

Brock Lesnar/Instagram

Conor McGregor posljednjih je dana uoči svog nastupa na UFC 202 protiv Natea Diaza nekoliko puta izjavama isprovocirao fanove kečera i zvijezde WWE-a među kojima je i Brock Lesnar, odnedavno suspendiran zbog mogućeg dopinga, koji se vratio u UFC pobjedom protiv Marka Hunta.

McGregor je prvo kečere nazvao pičkicama, zaprijetio da bi ih sve redom razbio, a o Lesnaru je rekao: “Svaka čast Brocku, on je došao u MMA i borio se, ali na kraju je ipak bio dopingiran do ušiju. Kako to mogu poštovati?”.

“Izbacujem govna veća od tog malog. Dajte, molim vas”, odgovorio je Lesnar na pitanje o McGregorovim izjavama: “Znam da vi klinci igrate jebene igrice i žive u nekoj krivoj realnosti. Ja imam jebenih 130 kilograma, ovaj tip ima upola manje, ako ima sreće. Ako mi Conor McGregor ima što za reći, imam za njega desetak riječi.

“Dođi, Conore, licem u lice, i reci mi to. U suprotnom, ostavi mene i WWE izvan toga. Ja sam došao u tvoju arenu i razvalio. Ako želiš, ako misliš da si tako čvrst, dođi u našu arenu i pokušaj nekog razbiti”, poručio je Lesnar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI