Lina Lansberg: Cyborg će krvariti od mojih laktova

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.08.2016 20:20h Autor:

Lina Lansberg i Cyborg Justino

Lina Lansberg puna je samopouzdanja pred borbu protiv Cristiane “Cyborg” Justino, u glavnoj borbi UFC Fight Night 95, za točno tri i pol tjedna u Brazilu.

Ova djevojka nije bila previše poznata u MMA krugovima prije nego ju je UFC angažirao za protivnicu po mnogima najbolje i najubojitije borkinje svijeta. No, njeni uspjesi u muay thaiu, kao i niz od šest MMA pobjeda su doveli do poziva, koji je ona s oduševljenjem prihvatila:

“Moj menadžer me nazvao i pitao želim li se boriti protiv Cyborg, a ja sam rekla naravno. Nisam niti trenutka razmišljala o tome, čim je borba ponuđena sam ju prihvatila. To što je na kraju ispala kao glavna borba eventa je samo uljepšalo cijelu priču.”

Zna da ju čeka nevjerojatan ispit, neusporediv sa svime što je do sada susrela u svojoj MMA karijeri. No, isto tako zna da ima veliku priliku preokrenuti stvari u svojoj sportskoj karijeri i na sjajan način izaći na veliku scenu:

“Gledala sam gotovo sve njene borbe i mislim kako je savršena protivnica za mene. Osim toga, sav pritisak je na njoj. Ja ovom borbom mogu samo dobiti, a ona ima jako puno toga za izgubiti tom prilikom.”

Smatra kako ima nešto što ju razlikuje od prethodnih protivnica Cyborg Justino. Odnosno, tvrdi kako nema nikakav strah od onoga što će ju čekati u kavezu:

“Ona je većinu svoju protivnica pobijedila već prije nego su ušle u kavez. Pogledajte samo Leslie Smith prije njene posljednje borbe. Već prema tome kako je hodala prema kavezu se vidjelo da je poražena. Mislim kako je to najveći razlog toga što Cyborg ima toliko pobjednički niz.”

Iako nije iskusna u MMA borbama, Lina se profesionalno bori već preko deset godina, a nastupala je u ringovima po cijelom svijetu. Ne vjeruje da će joj drugačija pravila te nastup u kavezu predstavljati neku nepremostivu prepreku:

“Ja se već godinama borim u muay thaiu. Imam između 85 i 90 borbi, a veliki broj njih bio je na europskim ili svjetskim prvenstvima. Borila sam se i protiv Valentine Ševčenko u finalu svjetskog prvenstva. Iza sebe ima nekoliko zlatnih medalja. Za ovako nešto sam se pripremala već godinama. Zapravo je sve stvar mentalne pripreme, a ja sam potpuno opuštena i sigurno u sebe.”

Njen je nadimak “Elboy Princess”, odnosno “Princeza laktova”, što odmah otkriva koji su joj najdraži udarci u borbama. Mnoge djevojke su ih osjetile, a vjeruje da će osjetiti i ova iduća, za koju baš nismo navikli vidjeti da prima puno udaraca:

“Obožavam lakove, oni čine da svi puno krvare, a to mi se sviđa. Bit će vrlo zabavno napraviti to i Cyborg. Ona je snažna protivnica, no sigurna sam kako će obilato krvariti. To je zapravo odgovor zašto radim sve ovo i sigurna sam kako ćemo Cris i ja uživati u toj borbi.”

U svakom slučaju, jedva čekamo ovaj duel ljepotice i zvijeri ili bolje rečeno, ljepotice i cyborga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI