McGregor: Diaz je u pravu, svi su jebote na steroidima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2016 09:43h Autor:

Conor McGregor

Tvrdnja Natea Diaza da su “svi na steroidima” u posljednje se vrijeme čini sve više istinitom. Nakon pozitivnih doping testova zvijezda poput Jona Jonesa i Brocka Lesnara s Diazom se složio i njegov rival Conor McGregor.

“Ja se rado testiram. Dečko nije daleko od istine- svi su jebote na steroidima. Tako da je to sjebano. Glavne dvije borbe UFC-a 200. Meni je to sve zeznuto, ne znam”, rekao je Irac na telefonskoj konferenciji.

Antidopinška agencija USADA pomno prati UFC-ovu najveću zvijezdu te je tako “The Notorious” nakon 14 obavljenih testova najtestiraniji borac u UFC-u uz Holy Holm. Diaz je testiran 7 puta otkako je USADA prije godinu dana započelo provoditi svoj program.

“Njegovi timski kolege su ti koji su već bili uhvaćeni. Ja se samo nadam da njega testiraju jednako kao što testiraju mene. Ja ću se rado podvrgnuti testiranju. Ja nikada ne dižem prašinu oko nečega. Ja nikada neću poput Alda baciti pišalinu i zvati policiju kao što je on napravio u Brazilu. Kod mene su dobrodošli. Ja napravim test, oni zatim odu i to je to. To je dobro za sport.”

McGegor i Diaz predvode UFC 202 priredbu 20. kolovoza u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI