McGregor i Diaz odmah dogovorili treću borbu: “Želite trilogiju? Ovaj put pod mojim uvjetima” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.08.2016 12:52h Autor:

Conor McGregor

“Iznenađenje! Kralj se vratio!”, viknuo je Conor McGregor u stilu Natea Diaza čim je službeno proglašen pobjednikom u revanšu s Nateom Diazom.

Irac je dočekao svoju osvetu, a najiščekivanija borba godine opravdala je očekivanja kroz pet napetih rundi. Suci su prednost dali Conoru, ali Diaz je imao drugačije mišljenje, kao i 35 posto fanova u službenoj anketi.

“Pokazao sam razliku u klasi, bila je to sjajna borba. Nate je sjajan borac, izvukao je najbolje iz mene”, rekao je McGregor i dodao da je naučio nešto iz prve borbe. Niti jedan vjerojatno nije sretan što je odluka o pobjedniku prepuštena sucima, a nakon što je McGregor izjednačio skor, bilo je jasno da će jedno od prvih pitanja biti moguća trilogija.

“Sada je 1:1. Idemo ponovo. Želite trilogiju? Može, ali ovaj put pod mojim uvjetima, u lakoj kategoriji”, rekao je Irac.

Nate Diaz je priznao da je razočaran ishodom i odlukom sudaca: “Mislio sam da sam pobijedio. Želim novu borbu, dao sam mu revanš. Dobar posao, Conore, ali idemo po treću borbu”.

Fanovi su ovacijama pokazali što misle o toj ideji, a nema sumnje da će i UFC biti za takvu opciju kada se potvrdi da je i ovaj event bio rekordan. No, veliki problem predstavlja McGregorov pojas u perolakoj kategoriji kojeg bi, prema ranijim najavama UFC-a, trebao braniti u sljedećoj borbi protiv Josea Alda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI