McGregor o sljedećoj borbi: Puno je opcija, možda neće biti u ovom sportu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.08.2016 15:22h Autor:

Screenshot

Conor McGregor ispunio je najavljeno i osvetio se Nateu Diazu u sjajnom revanšu na UFC 202 u Las Vegasu. Nije to bila pobjeda po Conorovom guštu, borba je bila neizvjesna do kraja, a suci su odlukom riješili pitanje pobjednika.

Nakon borbe obojica su se složili da bi trebalo doći do trećeg okršaja, ali McGregor je u prvom susretu s novinarima nakon pobjede rekao da o tome tek mora porazgovarati s čelnicima UFC-a. Problem je što McGregor tek treba prvi put braniti pojas prvaka kojeg je osvojio prošle godine nokautom protiv Josea Alda koji je u međuvremenu postao privremeni prvak i čeka svoju priliku za osvetu koju mu je UFC već obećao. No, Conor nije baš siguran.

“Ne znam što je sljedeće. Moram razgovarati o tome, a tu je i ta situacija s pojasom. Sada razgovaram s novim ljudima, tako da ne znam. Puno je opcija, a neke možda i neće biti u ovom sportu”.

McGregor je nakon borbe završio na štakama, ali tvrdi da nema ozbiljnije ozljede: “Lijevi gležanj me malo mučio jer sam tijekom priprema vježbao udarce nogom, ali to nije ništa. Mučila me potkoljenica jer sam ga pogodio u koljeno, ali to je sve”.

“U prvoj borbi sam se potrošio jer sam išao na nokaut. Ovaj put sam bio proračunatiji. Zadovoljan sam svojom borbom. S vremenom je do izražaja došla njegova izdržljivost i veličina, bio je teži od mene na vaganju. Čovjek ne može biti čvršći od toga, iz lica mu je curila krv i još mi je stajao pred licem. Jako je dobar uz ogradu, očekivao sam takve situacije, uspio sam ga pogoditi par puta, to je možda presudilo u moju korist. Borba je bila doista neizvjesna. Za povijest”.

“Nakon što sam primio par udaraca, ostao sam miran, srušio sam ga u prvoj rundi, ali bio sam strpljiv, nisam se požurivao. U prve dvije runde jasno se vidjela razlika u klasi, kasnije do izražaja došla njegova izdržljivost i veličina. Ali ja sam bolji borac, jednostavno”.

U trećoj rundi Diaz je povezao seriju i dobro zatresao McGregora, ali Irac tvrdi da je još čvrsto stajao na nogama. “To je bilo najbolje što je napravio, ali nisam bio poljuljan, još su mi sva osjetila radila. Nate je jak kao konj, ovaj put sam znao da neće nikamo otići ma kako mu lice krvarilo, to je njegov stil. Prošli put to nisam znao, sada sam očekivao”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI