McGregor otkrio neskromne troškove trening kampa za UFC 202

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2016 10:25h Autor:

Conor McGregor

“Ovo definitivno nije samo još jedna borba”, rekao je za ESPN Conor McGregor koji će 20. kolovoza tražiti osvetu za poraz od Nate Diaza na UFC 196 priredbi iz ožujka.

Irac je blago rečeno opsjednut sa svojim jedinim porazom u UFC-u te je nova borba s Diazom, iako nije u njegovoj kategoriji i ne nosi nikakav naslov, postala najvažnija borba njegovog života.

Poučen pogreškama iz prvog susreta “The Notorious” je odlučio prilagoditi trening kamp specifično za svog protivnika iz Stocktona i pritom se nije štedio.

“S dvoranama, autima, prijevozom, letovima, smještajem, procijenio bih trošak ovog trening kampa na $300,000. Ovo je veliki, veliki trošak, ali ja zarađujem mnogo, tako da je u krupnom planu ovo zapravo malo.”

McGregorovi troškovi po običaju uključuju iznajmljivanje “Mac Vile”, kao i skupih automobila, u Las Vegasu gdje je odradio višetjedne pripreme. Tu su i troškovi za trenera Johna Kavanagha, djevojku Dee Devlin, sparing partnere poput BJJ majstora Dilona Denisa, šesterostrukog prvaka Irske u boksu Conora Wallacea, olimpijske boksače Petera Queallyja i Ciana Cowleyja. Ponovno se kampu pridružio i trener kretanja Ido Portal i još brojni uobičajeni članovi tima poput Artema Lobova koji se zajedno s Mcgregorom bori na UFC 202 prirebi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI