McGregor: Ovog puta se borim na neprijateljskom terenu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2016 10:08h Autor:

Conor McGregor

Od svog dolaska u UFC 2013. Conor McGregor je uvijek imao neviđenu podršku fanova, bilo da se radilo o vjernim Ircima koji ga prate za svaku borbu ili o brojnim obožavateljima iz ostatka svijeta. No uoči UFC 202 priredbe na kojoj će za manje od tjedan dana u Las Vegasu revanširati protiv Nate Diaza, “The Notorious” vjeruje kako ga ovog puta očekuje puno više “neprijatelja” u dvorani nego što je to dosada bio slučaj.

“Po mojoj procjeni ovog puta se borima na neprijateljskom terenu. Inače se ovdje osjećam kao kod kuće, uz sve fanove koji putuju. No sada idem u ratnu zonu. To je moja procjena, za to sam se pripremao, i to je ono čemu se nadam”, rekao je McGregor u MMA Houru.

Još prije nego što je u prosincu osvojio pojas u perolakoj kategoriji porazivši Josea Alda, McGregor je najavljivao veliki stadionski event u Irskoj, plan je to koji je još nije ugledao svjetlo dana. Posljednji put na svom tlu McGregor je nastupio prije dvije godine kada je predvodio priredbu u Dublinu protiv Diega Brandaa.

“Borim se cijelo jebeno vrijeme, tako da ću se uskoro htjeti ponovno boriti kod kuće za sve fanove u Irskoj. Već me neko vrijeme drže podalje od moje domovine. No razumijem da je ovo ovdje veliki posao, zato i jesam ovdje. Koliko god bih htio nastupiti pred fanovima kod kuće, a želim to napraviti, moram riješiti svoj posao ovdje. Ali znam da će me moji zemljaci podržati gdje god da jesu, i znam da će mnogi biti ovdje u gradu, a još više će ih biti doma u Irskoj i svuda po svijetu, navijat će za mene. Zadovoljan sam s tim zasad.”

Najveća UFC-ova zvijezda danas po običaju je najavila rušenje svih rekorda prodaje i gledanosti.

“Prodaja karata ide odlično, za tako veliku dvoranu u ovo doba godine, s obzirom da je kraj ljeta. Jako sam zadovoljan. Opet pričamo o rušenju rekorda. Znate to. Znate da ću rušiti PPV. Dominiriram u svakom aspektu, sve sam pokrio. Držim boks, držim hrvanje. Ovaj sport je moj još godinama. Što ćete? Ovo će rušiti sve rekorde i jako sam sretan zbog toga.”

UFC 202 održava se u noći sa subote na nedjelju 21. kolovoza u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Borbu predvodi velter obračun između McGregora i Diaza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI