Mighty Mouse: Želim se boriti s Linekerom, pa čak i da padne vagu

UFC 07.02.2015 11:08h Autor:

Demetrious Johnson

Demetrious Johnson je izjavio kako se želi boriti s Johnom Linekerom za naslov prvaka, iako je Dana White rekao da je njegova epizoda u muha kategoriji završena. Čak je spreman na to pa i ako Lineker ne prođe vagu.

UFC-ov prvak u muha kategoriji, Demetrious 'Mighty Mouse' Johnson, je na zasluženom odmoru, nakon što je pet puta obranio titulu u posljednje dvije godine, što ga čini najaktivnijim UFC-ovim prvakom. Ipak, vrijeme je za početi trenirati i razmišljati o novom protivniku.

Ipak, trenutno izbor protivnika nije lak, što je prvak i prokomentirao: "Došli smo do tog stadija da ja moram čekati uspjeh nekoga drugog da bih mogao dobiti protivnika i boriti se. No, tako je kako je, moram to prihvatiti."

Postavljeno je pitanje da li bi prihvatio opciju "superborbe" ili izleta u višu kategoriju, samo da bi ostao aktivan. "Ja bih to vrlo rado odradio, no nisam siguran koliko je to opcija zbog organizacije. Njima ne bi odgovaralo da prvak možda izgubi borbu, pa zato mislim  da do toga neće doći. No, ako ponude, ja ću prihvatiti", rekao je.

Borbu za naslov je mogao izboriti John Lineker. On je savladao Iana McCall u borbi koja je trebala dati izazivača, no po četvrti put je pao vagu te je Dana White rekao kako se on od sad bori u bantam kategoriji. No, prvaku to ne smeta i da se njega pita, on bi Brazilcu dao priliku.

"Nije mi to bitno, ako smo se trebali boriti, ja bih da se svejedno boriti. Ako padne vagu, borili bi se i onda, jedino što mi ne bi uzeo pojas ako me pobijedi i meni bi išlo 20% njegovog honorara. No, i dalje bih se borio s njim. Dajte mi tu borbu, nemam apsolutno ništa protiv", prokomentirao je situaciju s Linekerom na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI