“Mrtva trka” McGregora i Diaza, preko 1000 glasova u jedan dan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2016 10:48h Autor:

Ilustracija

U manje od 20 sati, anketa vezana za prognozu dvoboja Natea Diaza i Conora McGregora, koji nam slijedi za 9 dana na UFC-u 202 u Las Vegasu, je sakupila više od 1000 glasova. No, nije samo broj glasova impresivan, ono što još više intrigira jest podijeljenost čitatelja Fight Sitea.

U anketi u kojoj smo vas pitali “McGregor vs. Diaz: Za koga navijate, a tko će pobijediti?” trenutačno vodi odgovor “Nate Diaz all the way” sa 42 posto glasova. Samo dva posto manje, odnosno 40 posto, je skupio odgovor “Navijam za McGregora, a on će i slaviti.”.

Ako brojci od 42 pridodate 9 posto iz trećeg najpopularnije odgovora “Navijam za Diaza, ali će izgubiti na UFC-u 202.”, dolazite do 51 podrške koju uživa Amerikanac. Posljednjih 9 posto glasova iz odgovora “Navijam za McGregora, no bojim se da će izgubiti” se također mogu zbrojiti s 40 posto podrške te je jasno da za Irca navija 49 posto glasača.

Soga je sasvim jasno da traje “mrtva trka” onih koji navijaju za Diaza i onih koji navijaju za McGregora. Slično je i s prognozom konačnog rezultata koja je gotovo poravnata u ovom trenutku. Naravno da ćemo anketu ostaviti aktivnom još nekoliko dana te ćemo pratiti razvoj situacije “na semaforu”.

Dosadašnje rezultate ankete možete komentirati u odgovorima ispod članka. Hvala vam na vašem vremenu.

McGregor vs. Diaz: Za koga navijate, a tko će pobijediti?

GLASAJ

Loading ... Loading ...
PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI