Nate Diaz: Ako opet pobijedim onda stvarno ja preuzimam

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2016 11:49h Autor:

Nate Diaz (Screenshot)

UFC 202 sljedeća je velika priredba 2016. U Las Vegasu ćemo 20. kolovoza svjedočiti najvećoj borbi godine, revanšu između Conora McGregora i Natea Diaza. 

Pobjedom nad McGregorom u ožujku Diaz je počeo dobivati veliku medijsku pozornost i postao jedno od glavnih lica UFC-a, iako ima osjećaj da ga kompanija ne želi na toj poziciji. No Diaz tvrdi da će u slučaju nove pobjede definitivno zacementirati svoj zvijezdani status.

“Kada su tek dogovorili meč pomislio sam,’Žele me što prije vratiti u kavez, ispraviti ovaj poraz i mene ponovno izgurati iz priče.’Takav sam osjećaj imao. A ja sam mislio,’Zar ne mogu samo pričekati osam mjeseci, upiti malo popularnosti i otići na odmor i napraviti sve što trebam?’ A oni su rekli,’Mi želimo ovo.’A ja sam rekao,’Zašto tako brzo? Štogod.’Onda su sklopili dogovor, a ja sam pomislio,’Odlično. Taj honorar plus onaj honorar u tako kratkom razdoblju, ne mogu propustiti priliku, napraviti ovo.

No osjećam se kao da me žele ponovno izgurati i nadaju se da ću izgubiti. Dobro, bolje im je da se nadaju porazu jer ako pobijedim ovu borbu onda zaista ja preuzimam”, rekao je Diaz u intervjuu s Megan Olivi za UFC Fight Pass.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI