Nate Diaz će na UFC-u 202 zaraditi “manje nego što zaslužuje”

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2016 12:26h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz je na sada već “neslavnu” pressicu za UFC 202 došao s čistim poslovnim namjerama, odgovoriti na pitanja medija prije nego što se u subotu ponovno obračuna s Conorom Mcgregorom. No Irčevo kašnjenje na konferenciju je potaknulo Diaza da ranije napusti događaj uz što se pri izlasku iz dvorane počeo gađati bocama i stvarima s McGregorom.

Na otvorenom treningu Diaz je obranio svoju odluku da se tako ponese na pressici u srijedu.

“Došao sam ovdje kao biznismen odraditi svoj posao. Svi smo mi u ovom poslu. Želim se ponašati ispravno i raditi stvari kako treba, ali također moram ostati vjeran sebi i svemu u što vjerujem. A ja vjerujem da ako neki jebač dođe sa svojim timom kao da je vođa bande, ja ću mu dati do znanja da i mi imamo cijelu bandu koja je spremna umrijeti. Znate o čemu pričam? Tako da je sve u redu. Znači došli su kao da su neke velike face, ali mi imam čitavu vojsku ovdje, tako da ovo nije ništa što već nisam vidio. Sve je dobro.”

Diaz je na UFC-u 196 u ožujku pobijedio najveću zvijezdu kompanije, McGregora, što mu je osiguralo daleko najveću isplatu u 10-godišnjoj UFC karijeri. Za revanš na UFC-u 202 borac iz Stocktona će nadmašiti tu cifru, iako je na pitanje kolika će zaraditi odgovorio:

“Manje nego što zaslužujem.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI