Nate Diaz: Nisam ovdje zahvaljujući McGregoru, on je bio samo prečac

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2016 16:38h Autor:

Nate Diaz

Prije borbe s Conorom McGregorom Nate Diaz je bio popularan borac među zagriženim fanovima, ali tek nakon UFC-a 196 je borac iz Stocktona postao “mainstream” zvijezda te ga danas možemo vidjeti na svakom uglu, baš kao McGregora ili Rondu Rousey. No Diaz tvrdi da je njegov uspjeh plod dugogodišnjeg rada i da bi s vremenom došao do statusa koji danas uživa, a McGregor je samo “prečac” koji je ubrzao stvari.

“McGregor priča o svim tim drugim borcima kao da su jebeno glupi, i u pravu je, svi su jebeno glupi. Ja nisam jedan od onih koji su sjedili i samo potpisivali jebene ugovore. Ja se žalim na svoj ugovor zadnjih šest godina. Prošao sam kroz pakao, tako da sam znao da ću dobiti svoje. Kada je došlo vrijeme da uzmem što mi pripada, ja sam bio spreman to uzeti bez obzira na sve, a imao sam i plan kako da to ostvarim. Nisam zahvaljujući McGregoru došao do sveg ovog, ali reću ću da je to bio prečac”, rekao je Diaz na telefonskoj konferenciji.

“Da sam glup, nikada ne bih dogurao do ovdje. Napravio sam što sam morao. Dobio sam onu borbu s Michaelom Johnsonom, sve sam isplanirao i napravio. Zatim sam planirao dalje i dobio ovu borbu sa samo 10 dana za pripremu i svejedno je uspjelo. Tražio sam borbu, dobio sam borbu, i zato sam i prihvatio borbu.

Tako da imam osjećaj da sam se sam stavio u ovu poziciju, i nije super, nije ni strašno, već je jebeno to što je. To je moje mišljenje o cijeloj situaciji. Nisam pratio vođu kako bih došao do nekog novca. Ja bih došao do svog novca i statusa bez obzira, ali McGregor je bio prečac.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI