Nate Diaz o cirkusu s UFC 202 pressice

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.08.2016 10:07h Autor:

Nate Diaz

Predsjednik UFC-a Dana White morao je sinoć skratiti press konferenciju za UFC 202. Prvo je Conor McGregor kasnio pola sata, zatim je Diaz u jednom trenutku odlučio napustiti dvoranu, a pri izlasku se svađao s McGregorom da bi se u konačnici počeli gađati bocama vode. Na emisiji UFC Tonight Diaz se osvrnuo na incident.

“Kao što sam rekao, taj tip se pojavi kao da je on predstava. Ali ja sam mislio da je predstava gotova, pa sam napustio predstavu”, rekao je Diaz.

Pobijedivši McGregora na UFC 196 priredbi u ožujku, sa samo 11 dana priprema, Diaz se katapultirao u sam vrh MMA-a kao jedno od najpopularnijih imena u sportu. Uoči revanša Diaz je izjavio kako se UFC nada njegovom porazu jer u slučaju nove pobjede “on stvarno preuzima”.

“Ja sam previše za ovaj cijeli sport, i ne mogu dopustiti tipu poput mene da pobjeđuje jer pogledajte što se događa. Konačno me pošteno plate, godinama sam bio zarobljen ugovorima, i onda oni prodaju UFC. Stvari se mjenjaju, i to zbog tog što se događa ovdje. I ako ljudi to ne prepoznaju totalno su zabrijali. Zato me odmah bacaju nazad u kavez, žele me se riješiti prije nego što ovo postane preveliko.

Ali ovo je već sada nezaustavljiva sila koja ide visokim tempom, i sport je u nevolji ako netko poput mene pobjeđuje. Eto zašto. Znaju mene i svijesni su toga, nadaju se da neću pobijediti. Ali sve je dobro jer mene ne mogu utišati, bez obzira na sve. Bez obzira na ishod, a planiram pobijediti, moj glas će se čuti. Moj mikrofon je postao prevelik da me se ne bi čulo”, objasnio je Diaz.

UFC 202: McGregor vs. Diaz 2 održava se u noći sa subote na nedjelju 21. kolovoza u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI