Nate Diaz se neće boriti dok ne ugovori i odradi treću borbu s Conorom

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2016 18:53h Autor:

Nate Diaz

Nakon najveće zarade karijere, no nažalost i poraza u drugoj borbi protiv Conora McGregora, Nate Diaz je izjavio kako se neće boriti ukoliko mu iduća borba nije završetak trilogije s Conorom McGregorom.

Naravno, završetak te trilogije će se sigurno dogoditi, no pitanje je kada. UFC i fanovi žele da McGregor brani pojas prvaka perolake kategorije, Eddie Alvarez gotovo sigurno nema ništa protiv da Irca dočeka u lakoj kategoriji, dok McGregor trenutno govori sve i svašta, pa se teško koja njegova izjava o idućoj borbi može smatrati ozbiljnom.

No, ono što je sigurno je to što želi Nate Diaz. Osim uživanja u svoti koja će vjerojatno otići preko deset milijuna dolara. Dovoljno je reći kako se je mlađi brat Diaz osigurao za cijeli život, no zaradit će trećom borbom vjerojatno još toliko. A čini se da želi da to dođe što prije:

“Neću se boriti protiv nikoga drugog dok ne odradimo treću rundu. Do tada me sigurno nećete vidjeti u oktogonu. Ukoliko UFC i Conor to žele, neka ugovore što je prije moguće i idemo. Mislim da nije dobar poslovni potez Conora da prihvaća druge borbe, a on je biznismen. Vidjet ćemo što će se dogoditi, no mene zanima samo ta borba.”

Diaz uživa u vremenu kad je počeo zarađivati uistinu ogromne novce za jednom UFC borba, pa je pomalo razumljivo da nema baš interesa vraćati se borbama protiv možda i opasnijih protivnika, a za manje novce. No, Conor ipak ima neke svoje obaveze prema promociji, fanovima i drugim borcima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI