Nećete vjerovati kakve je Munhoz iznio razloge za pad vage!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2018 00:13h Autor:

Pedro Munhoz

Pedro Munhoz pao je vagu za dva kilograma i John Dodson je odlučio kako neće nastupiti protiv njega u tim uvjetima. Time je sutrašnji UFC Fight Night 125 ostao bez sunaslovne borbe, a sada smo saznali i koji su razlozi za Munhozov pad.

O razlozima zašto brazilski bantamaš nije uspio zadovoljiti granicu od 61.5 kilogram progovorila je UFC-ova reportera Heidi Androl u javljanju prije početka ceremonijalnog vaganja u Belemu. I moramo priznati kako smo do sada čuli svakakve razloge ili isprike za nešto tako, no ovo svakako spada među najbizarnije.

Naime, Munhoz je izjavio kako je kada inače ključna za njegovo skidanje kilograma te da istu nije imao u svojoj hotelskoj sobi, a automatski vjerojatno niti u cijelom hotelu, budući da su izjavili kako su dogovorili dolazak u drugi hotel, danas u sedam sati ujutro. Kada su tamo došli, pojavio se još veći problem, a to je taj da u hotelu nije bilo vruče vode. Tako je Pedro bio prisiljen na saunu, koja mu ranije nije davala rezultate pa tako niti ovog puta.

Mora se priznati kako je ovo objašnjenje izazvalo mali podsmjeh u studiju, gdje su bili Tyron Woodley i Yves Edwards, koji su se čudili kako nije odmah bio svjestan da nema kadu te kako nije osigurao potrebne uvjete. U svakom slučaju, Dodson je povukao vjerojatno pametnu odluku time što je odbio nastupiti u planiranoj borbi.

Što se tiče Pedra, mi jednostavno ne znamo kako prokomentirati ove razloge, no ukoliko su oni istiniti, u pitanje je neprofesionalnost. Kako UFC-a, koji borcima nije osigurao uvjete pripreme za nastup, kao i Munhoza koji zajedno sa svojim timom nije kvalitetnije reagirao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI