Nick Diaz: Borit ću se na UFC-u 202 ako mi daju ponudu koju ne mogu odbiti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2016 09:44h Autor:

Nick Diaz

Novopečeni velter prvak Tyron Woodley izrazio je želju da pojas brani već za tri tjedna na UFC 202 priredbi protiv Nicka Diaza kojem je jučer istekla suspenzija. U razgovoru za TMZ Diaz je dao svoj odgovor.

“Ako mi daju ponudu koju ne mogu odbiti, ali sumnjam da će se to dogoditi. Pogledajte me, ne trebam ništa. Ne dugujem nikome ništa. Nisam fanatičan oko borbe još otkada sam bio klinac. Kada sam postao profesionalac shvatio sam da ovo više nije igra. Ovo sam ja. Ne želim ići za nekim ako nemam razlog za to. Tako da čim postoji neki razlog da nešto napravim, onda ću to napraviti. Nitko nije napravio što sam ja napravio u ovom sranju. To se još nije dogodilo.”

“Uvijek se želim boriti s najboljim, ali ja sam taj koji je na vrhu, oni mene prozivaju. Meni ne treba neki lažni komad plastike. Jebeš to. Možemo se dogovoriti i oko kilaže. Svi se žele boriti samnom, prvaci u velteru, prvaci u srednjoj…Ja kažem, nađimo se na pola puta. Ne dugujem nikome ništa. Ja sam na PPV-u i bez pojasa, ne treba mi ta plastika.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI