Nick Diaz se svađao s USADA agenticom: Bio sam vani cijelu noć, pustite me spavati (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.08.2016 21:33h Autor:

Nick Diaz i Raymond Daniels

Nick Diaz tek je izašao iz suspenzije, a već se našao u neugodnoj, no za sebe vrlo specifičnoj situaciji. Pri pozivu USADA agencije, jednostavno je rekao kako se nije naspavao te da dođu za pet do šest sati.

Budući da je Nicku istekla suspenzija, automatski je postao podložan USADA testiranjima izvan natjecanja, odnosno morati će tri mjeseca biti testiran bez ranije najave. Čini se da će mu ipak trebati malo vremena da se na takav tretman navikne.

Naime, USADA je poznata po tome kako zna dolaziti u ranim jutarnjim satima, no Diazu su se prije toga odlučili najaviti. Ipak, dobili su odbijenicu od strane borca koji im je jednostavno rekao kako je cijelu noć bio vani te da se mora naspavati. Agentici to nije dobro sjelo te su se malo prepirali preko telefona, kao što možete vidjeti na snimku.

Na kraju je Nick ipak morao popustiti te je dočekao ovlaštene osobe koje su uzele uzorak. No, malo je reći da nije bio sretan samom izvedbom. Kao što smo već ranije spominjali, Nick se vratio u jedan potpuno drugačiji UFC svijet od onog koji je napustio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI