Nick Diaz: U meč sam ušao s ozlijeđenom rukom! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2015 08:55h Autor:

Nick Diaz

Malo duže se čekalo da se Nick Diaz pojavi na konferenciji za medije nakon poraza od Andersona Silve na UFC 183. Razlog je bila i posjekotina koju je zaradio tijekom meča, ali kad se pojavio novinarima je bio zanimljiv kao i uvijek te je otkrio neke pojedinosti koje su možda igrale ulogu u cijelom razvoju meča.

Nick Diaz je poražen jednoglasnom odlukom sudaca protiv Andersona Silve na UFC-u 183. Onim što se događalo u oktogonu nije bio zadovoljan, ali u tim trenucima nije bio siguran je li to kraj karijere. Ono što je bitno otkrio je da je u meč ušao ozlijeđen.

"Imao sam tijekom priprema za meč manju ozljedu lijeve ruke. Dobio sam injekciju i nisam s njom udarao dva tjedna. Nisam udarao čak ni na zagrijavanju. Jednom sam krenuo na bacanje jer sam mislio da tako možda mogu napraviti neku štetu. Sve jače udarce sam vidio kako dolaze. Anderson ima snagu u direktima i otvorio je manju posjekotinu ispod oka. To je napravio kickom koji me okrznuo.", rekao je Nick Diaz.

"Mislim da sam dobro odradio meč, lijeva ruka mi je bila problem i nisam s njom mogao udarati. Kada sam došao to nije bio problem, ali sam se brinuo da bi mogao biti. Išao sam Andersonovom doktoru, onom koji mu je riješio nogu, i rekao je da imam komadiće kosti unutra. Boljelo je kada sam pokušao udarati s tom rukom."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI