Nicku Diazu istekla suspenzija dan prije 33. rođendana

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2016 20:41h Autor:

Nick Diaz

Na današnji dan istekla je suspenzija jednom od najpopularnijih boraca svijeta, Nicku Diazu te je on spreman za povratak u UFC-ov kavez. Lista potencijalnih protivnika je velika.

Diaz je ovu priliku za povratak izborio sudskim putem, nakon što je uspio smanjiti prvobitno određenu petogodišnju suspenziju. Diaza je koštalo višestruko padanje na konzumiranje marihuane, no ipak je uspio dokazati kako taj prekršaj ipak nije toliko težak da bi mu prisilno bila prekinuta karijera.

Tako će sutra proslaviti 33. rođendan uz dodatni razlog za slavlje, a potraga za budućim protivnikom već je vjerojatno krenula, kao što su krenula i prozivanja. Prvi se javio novi prvak velter kategorije Tyron Woodley, ali ono što fanovi žele vidjeti je revanš krvave borbe iz 2004. godine protiv Robbiea Lawler. Bivši prvak je već ranije izjavio kako nema ništa protiv toga.

Nick Diaz sad dolazi u novi UFC svijet, gdje više neće imati problema s NASC (Atletska komisija savezne države Nevada), ali zato dolazi u područje djelovanja puno učinkovitije USADA. Također, tu su i novi vlasnici promocije, a niti Reebok još nije bio na snazi dok se Nick posljednji puta borio.

No, ono što je sigurno je da će se UFC potruditi što ga prije baciti u vatru, jer jedno je uvijek sigurno, a to je da je Nick Diaz mamac za fanove i sigurna zarada. Protiv koga? Možda saznamo vrlo brzo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI