Nova tragikomična odluka komisije New Yorka: UFC borkinji zabranili nastup radi ispucalih usana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2018 09:44h Autor:

Jessica Aguilar

Nova nevjerojatna odluka atletske komisije savezne države New York dogodili se na Fight Nightu u Utici. Samo par sati prije nego je trebala ući u borilište, Jessica Aguilar uklonjena je s programa zbog vrlo bizarnog razloga. Naime, imala je ispucane usne.

Ljudi iz komisije su to primijetili odmah nakon vaganja te su posumnjali na infekciju. Jessica je poslana na pregled kod dermatologa, koji je odbacio infekciju, odnosno rekao je da su usne ispucale od vjetra. Jessica je odnijela taj nalaz ekipi iz komisije te se otišla pripremati za borbu koju je trebala odraditi protiv Jodie Esquibel.

Nažalost po bivšu WSOF prvakinju, kada se već nalazila u dvorani gdje se trebala psihički pripremiti za borbu, prišao joj je liječnik iz komisije te je rekao joj ne može dozvoliti nastup, odnosno odlukom atletske komisije je uklonjena s programa. Do početka eventa ostalo je bilo tek par sati, njen tim je pokušao reagirati na bilo koji način, UFC-ov matchmaker Mick Maynard je osobno otišao u njihov ured, no ništa ih nije moglo prionuti na promjenu konačne odluke, kojom je Aguilar ostala bez borbe. Za Aguilar je to trebala biti prva borba nakon godinu dana te tek druga borba u posljednje tri godine, što situaciju čini još tragičnijom po nju, posebno ako uzmemo u obzir da joj je već 36 godina. Također, i njena prethodno dogovorena borba, koju je u veljači trebala odraditi protiv Livie Renate Souza, otkazana je samo nekoliko dana prije održavanja.

Komisija New Yorka je ovim potezom još jednom dokazala kako su mnoge stvari kod njih još uvijek itekako konfuzne. Sjetimo se samo kaosa u Brooklynu na UFC 223, koji su oni svojim lošim kontroliranjem situacije još dodatno otežali, a pamtimo i situaciju s Pearl Gonzalez, kojoj su imali namjeru zabraniti nastup radi implantata u grudima. Jasno je kako je u pitanju mlada komisija, no imaju dovoljno jako dobrih primjera iz kojih mogu naučiti kako se radi.

Inače, Jessica je na Instagramu objavila video u kojem objašnjava situaciju te u kojem se može vidjeti kako njene usnice izgledaju.

Objavu dijeli Jessica “Jag” Aguilar (@jagatt)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI