Nurmagomedov: Alvarez je odbio borbu sa mnom… dva puta!

UFC 17.08.2016 14:23h Autor:

Khabib Nurmagomedov (Facebook)

Khabiba Nurmagomedova nikako ne uspijevamo vidjeti u borbi za najprestižniji pojas u svijetu slobodne borbe. Ovog sjajnog dagestanskog borca konstantno sputavaju ozljede, ali i kad je zdrav stvari se ne odvijaju po planu i on nailazi na probleme s pronalaženjem adekvatnih protivnika.

Iako se tijekom noći pojavila glasina o Khabibovom nastupu protiv Edsona Barboze na UFC-u 204, izgleda kako je to ostalo samo na glasini i timovi oba borca su opovrgnuli takva nagađanja. Za neporaženog Nurmagomedova (23-0) u ovim trenucima postoji samo jedna borba, a to je ona za pojas kojeg drži Eddie Alvarez.

Prema “The Eagleovim” navodima, Dana White je htio upariti njega i novopečenog prvaka na UFC on FOX 21 eventu koji nas očekuje 27. kolovoza u Vancouveru, a zatim i na priredbi koja bi se trebala održati u listopadu, no sve je to bilo bezuspješno.

“Dana je tražio od mene da se borim s njim u glavnoj borbi eventa u Kanadi, ali on je to odbio. Nakon ponuđene borbe u kolovozu, odbio je i onu koja se mogla održati u listopadu… 100% me izbjegava”, nezadovoljno je poručio Nurmagomedov preko Twitter profila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI