Ovako je Cruz premlatio Mizugakija i najavio svoj veliki povratak! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2016 16:18h Autor:

UFC 178/Screenshot

17. siječnja na UFC Fight Night 81 priredbi, bivši kralj bantama Dominick Cruz nakon dugo vremena se vraća po svoj nikada izgubljeni pojas. Cruz je bio odsutan, ali čini se da je unatoč podužoj pauzi ubojit kao i uvijek, što dokazuje i njegova prošlogodišnja borba u kojoj je uništio Takeyu Mizugakija.

Cruz je bio praktički savršen borac sve dok ga 2011. godine nije zadesila nesretna serija ozljeda koja je trajala sve donedavno. A koliko je bivši prvak bio dominantan govori i činjenica da je u zadnjoj borbi prije te višegodišnje pauze porazio danas nedodirljivog prvaka muha kategorije i trenutnog P4P najboljeg borca na svijetu, Demetriousa Johnsona.

No, nije to bila Cruzova posljednja borba. Naime, on je svoj prvi povratak odradio još prošle godine na UFC-u 178 protiv tada petorangiranog Mizugakija. Unatoč njegovom elitnom statusu bio mu je to prvi nastup nakon 3 godine, pa su ga UFC-ovi “matchmakeri” potiho stavili na jednu od uvodnih borbi. Ali kakva sramota i kakva pogreška je to bila. Cruz je izgledao kao da je zadnji nastup odradio jučer, a ne prije nekoliko godina. Sukladno tome, Mizugakija je završio za minutu i prebio ga kao da se s njim našao u ringu potpuni amater, a ne jedan od ponajboljih boraca u kategoriji.

Toliko je dobar Dominic Cruz i zato je njegova borba s prvakom T.J. Dillashawom toliko uzbudljiva i iščekivana. Da stvar bude još bolja, Cruz je kao vrsni govornik uspio isprovocirati inače u javnosti mirnog Dillashawa, te je time dodatno zakuhao ovu ionako zanimljivu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI