Ovako je Mir poželio UFC dobrodošlicu Brocku Lesnaru (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.02.2015 17:26h Autor:

screenshot

Jedna od impresivnijih pobjeda Franka Mira sigurno je ona iz 2008., kad je Brocku Lesnaru, polugom na koljenu, "poželio dobrodošlicu" u redove UFC-a.

Brock Lesnar je 2008. godine u UFC došao kao velika zvijezda profesionalnog hrvanja, popularno zvanog "kečeri", a prva "žrtva" mu je trebao biti bivši prvak, Frank Mir. No, Lesnarov debi nije dugo trajao te je Mir slavio nakon samo 90 sekundi borbe.

Mir je odličnog iskoristio Lesnarov stil borbe, koji ga je silom i agresijom pokušao "rasturiti" te mu uhvatio stopalo i izveo popularni "kneebar". Za tu polugu je Mir i nagrađen bonusom za prekid večeri, no na gotovo svim relevantnim izborima dobio je i nagradu za submission godine.

Zanimljivo, Lesnaru taj poraz nije puno naškodio, budući da je nakon toga savladao prosjećnog borca Heatha Herringa i nakon toga dobio priliku za naslov, koji je protiv Randya Couturea osvojio. Mir je u međuvremenu osvojio privremenu titulu, no još i dan danas kaže kako mu nije jasno zašto se za punopravnog prvaka borio Brock Lesnar, a ne on.

Frank Mir u subotu nastupa u Brazilu protiv Antonia Bigfoot Silve, u borbi kojom bi pokušao prekinuti niz od četiri poraza. U priloženom videu se prisjetite kako je izgledala velika pobjeda protiv Lesnara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI