Ovako se Junior Dos Santos priprema za povratak u UFC kavez (VIDEO)

UFC 01.06.2018 11:37h Autor:

screenshot

Nakon što je dobio pravnu bitku s USADA komisijom, Junior Dos Santos spreman je za povratak borbama, odnosno nalazi se unutar kampa za nastup na Fight Nightu sredinom srpnja, gdje ga čeka Blagoi Ivanov.

Bivši UFC prvak će zapravo predvoditi taj event u borbi protiv bivšeg WSOF prvaka i biti će to njegova prva borba nakon svibnja prošle godine, kada je na UFC 211 eventu poražen od Stipe Miočića, odnosno kada nije uspio vratiti se na poziciju teškaškog prvaka. Dos Santos se za borbu priprema u glavnoj dvorani American Top Teama, a jedan od trenera koji rade s njim je i Phil Daru, inače zadužen za snagu borca.

Upravo on je objavio dva videa u kojima možemo vidjeti kakvu Dos Santos koristi rutinu, s ciljem da bi što bolje parirao snažnom Bugaru pri povratku u kavez. Ivanov je izuzetno motiviran, a preko Dos Santosa bi mogao automatski ući među kandidate za napad na titulu. No, iskustvo jakih borbi svakako je na strani Brazilca i sada je na njemu da se dobro i kvalitetno pripremi.

Kamp mu teško može biti bolji od ovog unutar kojeg je, kao i treneri, a na njemu je samo da predanim radom svoje tijelo i um dovede u stanje u kakvom je bilo kada je držao titulu UFC prvaka.

Objavu dijeli Phil Daru (@darustrong)

Objavu dijeli Phil Daru (@darustrong)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI