Ovako su suci presudili borbu Diaza i McGregora (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.08.2016 09:59h Autor:

Diaz vs. McGregor

Borba Conora McGregora i Natea Diaza bila je vrlo zanimljiva, a odlučile su je vrlo neizvjesne dvije runde, odnosno druga i četvrta. Sudačke kartice pokazuju da su sva tri suca smatrala kako je Irac u njima bio bolji.

Vrlo je jasno da je Conoru McGregoru pripala prva runda, kao i da je Nate Diaz bio puno bolji u trećoj (po jednom sucu 10-8). Također, rušenje pred sam kraj borbe donijelo je Diazu i petu pa je odluka sudaca bila potrebna za vrlo neizvjesne drugu i četvrtu rundu.

U drugoj dionici je McGregor bio bolji oko tri i pol minute, dok je Diaz preuzeo kontrolu posljednjih 90 sekundi, no tijekom njih je napravio izuzetnu štetu kod McGregora. Četvrta runda nije je u potpunosti izjednačena, pa na sucima nikako nije bio lak posao.

No, oni su smatrala da su vidjeli dovoljno da McGregor uzme obje najvažnije runde. Ova odluka nikako nije kontroverzna jer je bilo vrlo neizvjesno, no iskreno bi rijetko tko prigovarao i da je u jednoj prednost dana Diazu. No, ovako će se na radost fanova dogoditi i treća borba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI